5 Temmuz İskenderunspor Sezonu Bugün Açıyor

0
120

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de sezon açılışını bugün yapacak olan temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor yeni sezona da merhaba diyecek. Taraftarlarıyla buluşacak olan Turuncu-Beyazlı ekip, Hatayspor ile bir de hazırlık maçı yapacak. İskenderun 5 Temmuz Stadında oynanacak olan bu özel maç saat 16.30’da başlayacak.

İskenderun halkını sezon açılış törenine davet eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hedeflerinin başarılı bir sezon geçirmek olduğunu ifade ederek; “Yeni sezon öncesi çalışmalarını bir süredir sürdüren takımımız, kamp programında gerçekleştirdiği hazırlık maçlarının ardından yenilenen kadrosuyla İskenderun halkının ve taraftarlarının önünde sahaya çıkıyor. 11 Eylül Çarşamba günü İskenderun 5 Temmuz Stadında gerçekleştirilecek sezon açılış programı ve sezon açılış maçına tüm halkımız davetlidir” diye konuştu.

Öte yandan bu özel maç öncesinde yapılması planlanan şöhretler karması maçı ise iptal edildi. Yapılan açıklamada Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ün trafik kazası geçirmesi ver eşinin bu kazada hayatını kaybetmesi nedeni ile protokol üyelerinin de oynayacağı şöhretler karması maçı iptal edildiği açıklandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here