Hatayspor’da Karagümrük Hazırlıkları!

0
144

İlimizin 1. Lig temsilcisi Hatayspor, milli ara izninin hemen ardından bu hafta karşılaşacağı Fatih Karagümrük maçının çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Lige verilen 1 haftalık arayı biraz da dinlenerek değerlendiren Hatayspor’da, 3 günlük tatilin ardından sıkı bir hazırlık başladı. Bordo-Beyazlı ekip Osman Çalğın Tesislerinde, core idmanı ve düz koşu çalışması yaparken, yeni transferler Jeremy Bokila ve Alican Özfesli de takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Hatayspor ligin 4. haftasında oynanacak Karagümrük maçı öncesi, Süper Lig takımlarından Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile de hazırlık maçı yaptı. Bordo-Beyazlılar hazırlık maçından 5-4 mağlup ayrıldı.

Öte yandan temsilcimiz Hatayspor, Fatih Karagümrük maçını Ankara’da Osmanlı Stadında oynayacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Bordo-Beyazlı yönetim; “Antakya Atatürk Stadyumu’nda devam eden zemin yenileme çalışmalarının son aşaması olan çim serim çalışmaları tamamlanmış olup, sahanın tam anlamıyla oturması ve gelecek maçlarda meydana gelebilecek zararların en aza indirilebilmesi adına, 16 Eylül Pazartesi günü oynayacağımız Fatih Karagümrük maçının, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından, Ankara Osmanlı Stadyumu’nda oynanması uygun görülmüştür” açıklamasında bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here