23 Temmuz Ve İskenderun

0
101

Değerli İskenderunlular, Aziz dostlar,  Temmuz ayında üç önemli olay olmuştur. Birincisi, Hatay Anavatana ilhak olmuştur, Allah (cc) mekanını Cennet etsin Ruhları şad olsun, Cumhuriyetimizin ve Türk Devletinin kurucusu son Osmanlı Paşası, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının sayelerinde, Necip Türk Milletinin şahlanışı ile Devletimizin bugünkü sınırları çizilmiştir.

İkincisi, Peygamber ocağının Mehmetçikleri, TSK 23 Temmuz’da, İskenderun’umuza girerek şereflendirmiş ve Ay-Yıldızlı Bayrak sonsuza dek dalgalanmak üzere dikilmiştir.

Üçüncü olay ise bu mutlu günde basınımızın şehrimizin adı ile doğru, yansız, süratli ve Devletten taraf habercilik yapan, Güneyin incisi, Şehrimizin adı ile yayına giren iftiharımız İSKENDERUN GAZETESİ doğmuştur. Kuruluş yılın kutlu olsun, yaşamın sonsuza dek devam etsin.

Gazetemizin kuruluş yıldönümü nedeniyle Başta Sayın Rızkullah Terbiyeli Beyi, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Semir Bağırsakçı’yı, Yazı İşleri Müdürümüz Sayın İlyas Edip Terbiyeli Beyi, gazetemiz çalışanlarını ve tüm gazetemiz yazarları, değerli kardeşlerimi gönülden kutluyorum. Kendilerinin yüreklerine ve kalemlerine sonsuza dek sağlık diliyorum.

Cennet Vatanımız ve Hatay’ımızda gözü olanların ve art niyetlilerin gözü kör olsun. Hatay’ımızı 100’üncü Temmuz yılının asırlarca devam etmesini, İskenderunluların mutluluk için de hayat yaşamalarını niyaz ederek, hoşça kalın Allah’a emanet olun ve ay-yıldızlı bayrak asın.

nurettincan1071@hotmail.com

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here