1’ci Hatay Medeniyetler Kupası’nın Sahibi Fenerbahçe!

0
195

Hatay’ın Melekleri 3 Maçta 2 Galibiyetle 2’nci Oldu

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Spor Kulübü tarafından, HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezinde düzenlenen 1. Hatay Medeniyetler Kupası turnuvası sona erdi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın destekleriyle düzenlenen turnuvaya, Fenerbahçe, Bornova Becker Spor, Ormanspor ve Hatay’ın Melekleri katılmıştı.

Turnuvanın üçüncü gününde Fenerbahçe ile Bornova Becker Spor karşı karşıya geldi. Fenerbahçe rakibini 79-65 yenerek 3’te 3 yaptı ve turnuvanın şampiyonu oldu. Hatay’ın Melekleri ise Ormanspor karşılaşmasında 68-65’lik galibiyetiyle turnuva ikinciliğini elde etti.

En çok galibiyet alan takımın şampiyon olduğu ve fair-play çerçevesinde geçen seyir zevki yüksek maçların oynandığı turnuvayı yenilgisiz tamamlayan Fenerbahçe 1’incilik kupasının sahibi olurken, Hatay Büyükşehir Belediyesi de 3 maçta 2 galibiyetle 2’nci, Ormanspor 3’üncü, Bornova Becker Spor 4’üncü oldu.

Turnuvanın 1’cisi Fenerbahçe ve 2’cisi Hatay’ın Meleklerine kupalarını HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, 3’cü olan takım Ormanspor’a Basketbol Şube Sorumlusu Serhat Bayraktar, 4’cü olan takıma ödülünü de HBB Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Özat verdi.

HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, ödül törenindeki konuşmasında; “Birinci olmak güzel bir duygu ancak burada kaybeden yok, sporun herkese kazandırdığı bir sürü şey var. Birbirinden değerli takımları şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here