19 Mayıs Yarın Törenlerle Kutlanacak

0
95

gençlik bayramı119 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 96.Yıldönümü yarın tüm yurt genelinde olduğu gibi kentimizde de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ilk olarak yarın sabah 09.30’da Atatürk Anıt Alanında Atanın manevi huzuruna Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çelenk sunulacak. Burada gerçekleştirilecek törende saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından bir de hep bir ağızdan Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi okunacak. Törende son olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Arıkoğlu tarafından günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapılacak.

19 Mayıs nedeniyle ayrıca aybaşından itibaren, İskenderun Spor Salonunda Gençlik Kupası Basketbol Müsabakaları, Badminton Müsabakaları, Masa Tenisi Müsabakaları, İskenderun Belediyesi Spor Salonunda Voleybol Müsabakaları, İskenderun Sentetik Yüzeyli Çim Sahada Futbol Müsabakaları, İskenderun Anıt Alanı Önünde Kros Müsabakaları, Rauf Denktaş Spor Kompleksinde Kort Tenisi Müsabakaları, Barbaros Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Bocce Müsabakaları, Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzunda Yüzme Müsabakaları gerçekleştirildi.

TCG Karpaz ve TCG Karataş Halkın Ziyaretine Açılacak

Öte yandan, İskenderun Deniz Üs Komutanlığı tarafından verilen bilgiye göre, TCG Karpaz ve TCG Karataş bayram dolayısıyla halkın ziyaretine açılacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında; Deniz Kuvvetlerimizin TCG Karpaz ve TCG Karataş adlı modern savaş gemileri İskenderun Deniz Üs Komutanlığı Askeri Limanında, 19 Mayıs 2015 Salı günü saat: 10.00-12.00 ve 14.00-17.00 arasında halkımızın ziyaretine açılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here