Zorlu Maçlar Bizi Bekliyor!

0
61

spor-programSpor Toto 2. ve 3. Liglerde ilimizi temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, Hatayspor, Payas Belediyespor 1975 ve Kırıkhanspor’u zorlu bir hafta bekliyor. Ligde var olduklarını gösterebilmek adına Payas Belediyespor 1975 bugün, İskenderun Demir Çelikspor ise yarın rakiplerini İskenderun 5 Temmuz stadında konuk ediyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, evinde yarın Tepecikspor’u konuk ediyor. Ligde var olduğunu göstermek adına kendisi için büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi taraftarlara çağrıda bulunan Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, yaşanan bu sıkıntılı günleri taraftarın desteği ile atlatmak istediklerini belirtti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve liderliği kovalayan takımlarımızdan Hatayspor, yarın lider İnegölspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlaya Hatayspor, lideri evinde yenmenin hesaplarını yapıyor.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta yer alan temsilcilerimizden Payas Beledispor 1975 ise bugün İskenderun 5 Temmuz Stadında ligde üçüncü sırada yer alan Beylerbeyispor’u konuk ediyor. Takım olarak galibiyete kilitlendiklerini söyleyen Teknik Direktör Ender Tıraş; “Bu maçtan galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Bugün taraftarımızın yüzünü güldürmek, alacağımız başarıyı da ileriki haftalara da taşımak istiyoruz” dedi.

Spor Toto 3. Lig 3. grupta yer alan takımlarımızdan Kırıkhanspor ise, ligde son sıradan kurtulmak ve hak ettiği yere gelmek için yarın oynayacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor deplasmanından galibiyet ile dönmek istiyor. Haftanın programı şöyle olacak: 

İskenderun Demir Çelikspor-Tepecikspor A.Ş.

27 Ekim 2013 Pazar Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Burak Şeker, Ali Şencan, Yakup Yılmaz

İnegölspor-Hatayspor

27 Ekim 2013 Pazar Saat: 13.30

İnegöl İlçe Stadı

Erdem İren, Doğuş Darık, Mehmet Tan

Payas Belediyespor 1975-Beylerbeyispor

26 Ekim 2013 Cumartesi Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Mehmet Beytekin, Özcan Çiçek, Ramazan Onat

Denizli B.Ş.B.-Kırıkhanspor

27 Ekim 2013 Pazar Saat: 13.30

Doğan Seyfi Atlı Stadı

Seser Tuna, İhsan Topsakal, Ömer Aslantekin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here