Zorlu Haftanın Programı Belli Oldu

0
46

TFF 1. Lig ve Spor Toto 3. Ligde ilimizi temsil eden takımlarımızın bu hafta sonu oynayacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, Birinci Ligdeki temsilcimiz Hatayspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Altay’ı konuk edecek. Üçüncü Lig 1. Grup temsilcimiz Erzinspor A.Ş.’de sahasında Kızılcabölükspor’u konuk edecek, Üçüncü Lig 2. Grup temsilcimiz Payasspor ise Kozanspor FK deplasmanında puan mücadelesi verecek.

Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasında Cumartesi günü (Bugün) Altay ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını hafta boyunca sürdürdü. Osman Çalğın Tesislerinde, Teknik Direktör Bayram Toysal yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular daha sonra 5’e 2 antrenmanı ve çift kale maç çalışması yaptı. Yaklaşık iki saat süren idman, taktik çalışmalarıyla tamamlandı. Güney ekibi sahasında Altay’ı devirip lider Ümraniye’nin puan kaybını bekleyecek.

Grubunda 11 puanla 12. sırada bulunan Turuncu-Beyazlı ekip Erzinspor da sahasında Kızılcabölükspor’u konuk edecek. Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Erzin temsilcisi, sahasında ve seyircisi önünde oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılarak yukarılara doğru tırmanmak istiyor.

Mavi-Beyazlı ekip Payasspor ise haftayı Kozanspor deplasmanında geçirecek. Toplam 9 puanla 15. sırada bulunan Payas temsilcisi de alt sıralardan kurtulmak için Kozanspor karşısına puan veya puanlar almak için çıkacak. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Altay
2 Kasım 2019 Cumartesi Saat: 14.00
Antakya Atatürk Stadı
Ramazan Keleş, Cemal Alpay, Burak Cansız

Erzinspor A.Ş.-Kızılcabölükspor
3 Kasım 2019 Pazar Saat: 13.30
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı
Sercan Murat Gündüzler, Ali Kılıç, İlke Akman

Kozanspor FK-Payasspor
3 Kasım 2019 Pazar Saat: 13.30
İsmet Atlı Stadı
Ozan Ergün, Agah Kaan Kuloğlu, Göktuğ Hazar Erel
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here