Zirveden Payasspor’a Destek Kararı Çıktı

0
63

payasspor (62)Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Payasspor’da maddi kriz ön plana çıkınca, hafta sonunda oynanacak olan Sultanbeyli Belediyespor maçı öncesinde futbolcular antrenmana çıkmayarak boykot etmişlerdi.

Bölgemizde takımlar ilgisizlikten tek-tek tarihe kavuşmaya başlarken, Payas’ta ise Kaymakam Hasan Kılınçkaya ile Belediye Başkanı Bekir Altan, ilçe takımlarına sahip çıktı. Futbolcuların alacaklarının ödenmemesi üzerine boykot yapıldığının haberinin yayılması üzerine Payas Kaymakamı Hasan Kılınçkaya, Belediye Başkanı Bekir Altan ve Kulüp Başkanı Gökhan Akel, gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldiler. Yapılan toplantının ardından Başkan Bekir Altan ile Kaymakam Hasan Kılınçkaya, takıma destek olunması yönünde karar aldılar.

Olumlu geçen toplantının ardından Teknik Direktör Mehmet Seçkin idaresindeki futbolcular da Pazar günü saat 13.00’te Payas 15 Temmuz Şehitler Stadında oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor maçı öncesinde antrenmanlara başladılar.

Burhan Avcı’ya Profesyonel İmza…

Öte yandan, Mavi-Beyazlı ekip Payasspor, 6 yıldan bu yana alt yapıda oynayan 19 yaşındaki Burhan Avcı’ya profesyonel imza attırdı. Payas doğumlu 19 yaşındaki Burhan Avcı, geçen yıl Konya’da yapılan (U-18) Türkiye Şampiyonası finalinde Payasspor’un (U-18) takım kadrosunda bulunuyordu. Payasspor’un o zamanki genç takım kadrosunda bulunan Kaleci Ömer Eleler’de 2 yıl önce profesyonel olmuştu. Payasspor’un genç yeteneği Burhan Avcı, bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetici ve hocalarına teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here