Zeytin Dalı Harekâtına Mehterli Uğurlama

0
100

Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekâtı’ operasyonuna katılan ve sınır hattında bekleyen askerlere ‘Mehter Marşı’ ile moral verdi. Büyükşehir Belediyesince, Mehmetçiklere destek olmak ve vatanın bölünmez bütünlüğüne vurgu yapmak amacıyla Türk bayrağı da dağıtıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Suriye’nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK’ya yönelik harekâta, Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’ndan moral desteği geldi.

Harekâtın başladığı ilk günden bu yana Mehmetçiğin geçiş güzergâhında bayraklarla destek veren halkın yanı sıra, Türkiye genelinde operasyona destekler sürüyor. Sınırın sıfır noktasına giden mehteran takımı da söylediği marşlarla Mehmetçiğe destek verdi.  Mehteran takımı, vatan millet savunması adına sınır bölgelerinde nöbet tutan ve Afrin’e gidecek olan Mehmetçiğe ‘Ölürüm Türkiye’m’ ile ‘Fatih’in İstanbul’u Fethettiği Yaştasın’ marşlarını söyledi.

“Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları atan vatandaşlar da Türk bayraklarıyla Mehmetçiğe destek gösterisinde bulundu.

Esnafa ve Vatandaşlara Bayrak Dağıtıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Zabıta Dairesi Başkanlığı 1. Bölge Zabıta Şube Müdürlüğü ise Afrin’deki hain terör örgütlerine karşı mücadele veren Mehmetçiklere destek olmak ve vatanın bölünmez bütünlüğüne vurgu yapmak amacıyla Türk bayrağı dağıttı.  Esnafa ve vatandaşlara bayrak dağıtan ekipler, omuz omuza mücadele eden Türk askerinin muvaffak olması için dualarını esirgememelerini diledi. Türk milletinin birliğinin, dirliğinin ve bütünlüğünün hiçbir surette bozulmayacağını ifade eden vatandaşlar, şanlı Türk bayrağının ilelebet bu topraklarda dalgalanacağını vurguladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here