Zafer Bayramımız Birlik İçinde Coşkuyla Kutlanacak

0
173

atatürk anma430 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yıldönümü kutlama programı belli oldu. İskenderun Kaymakamlığı tarafından tertip edilecek kutlamalar 30 Ağustos 2016 Salı günü saat 07.00’da başlayacak ve saat 24.00’da sona erecek.

Kutlamalar 30 Ağustos Salı günü saat 09.30’da Atatürk Anıt Alanına kaymakam, garnizon komutanı ve belediye başkanı tarafından çelenklerin sunulmasıyla başlayacak. Buradaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla sona erecek.

Anıt alanındaki törenin ardından İskenderun Kaymakamlığında, kaymakam, garnizon komutanı ve belediye başkanı tebrikleri kabul edecek.

Aynı gün saat 11.00’de Atatürk Bulvarında resmi tören gerçekleştirilecek. Buradaki tören kaymakam, garnizon komutanı ve belediye başkanının törene katılanların ve halkın bayramını kutlamasıyla başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından bir subay tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılacak. İki öğrencinin şiir okuyacağı programda son olarak tören geçişi gerçekleştirilecek.

30 Ağustos Salı günü 10.00-12.00 ve 14.00-17.00 saatleri arasında ayrıca İskenderun Askeri Limanında, TCG Karataş Gemisi ile TCG Karpaz Gemisi ve sahil güvenlik grup komutanlığı botu halkın ziyaretine açılacak

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıldönümü resepsiyonu 30 Ağustos Salı günü saat 20.00’de İskenderun Yelken Kulübünde gerçekleştirilecek. Aynı akşam saat 21.30’da ise İskenderun Anıt Alanında, aziz milletimizin milli birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ruhunu pekiştirmek amacıyla bir araya gelinecek.

30 Ağustos 2016 Salı günü havanın yağışlı olması halinde resmigeçit töreni dışındaki program Belediye Kültür Sarayı’nda icra edilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here