Zabıtalar ‘Sağlıklı Yaşam’ İçin Balık Alışverişinde

0
62

samandağ zabıta1Zabıtalar yeni çarşıya taşınan balıkçı esnafını ziyaret ettiler. Hem ziyaret hem alışveriş amacıyla gelen zabıtalar, taşınırken sorun yaratmayan, kendilerine yardımcı olan balıkçı esnafına teşekkür ettiler.

Zabıta Müdürü Önder Şimşek; “Zabıtanın görevi sadece denetlemek, takip etmek, izin vermek değil, aynı zamanda esnafımıza destek olmak, rehberlik etmek, halkın hijyenik ortamda alışveriş yapmasını da sağlamaktır. Sağlıklı yaşam için doktorların da haftada iki kez balık yenmesi gerektiği yönündeki öğütlerini hatırlamamız ve balık tüketmemiz gerekmektedir.

Vatandaşlarımızın modern çarşımızı ziyaret edip balık alışverişini, en hijyen koşullarda satılan balıkhanemizden yapmalarını bekliyoruz. Halkın modern çarşıya ulaşımını sağlamak amacıyla Belediye Başkanımızın talimatıyla eski balıkhaneden yeni çarşıya her gün otobüs kaldırılacaktır. Böylece vatandaşımız buraya gelirken zorlanmayacak, buranın esnafı da çalışmış olacaktır. (Bu uygulama otobüsler yeni güzergâhlarını kullanıncaya kadar devam edecektir.) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararları gereğince 15 Ocak tarihi itibariyle bazı dolmuş otobüslerimizin güzergâhları Yeni çarşıdan geçecek şekilde değiştirilmiştir” şeklinde açıklama yaptı.

Zabıtalar balıkhane alışverişinden sonra Yeni çarşıya taşınan sebze satıcılarını da ziyaret edip alışveriş yaparak onlara da katkı sundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here