Zabıta Ekipleri, Esnafa ve Vatandaşa Karanfil Dağıttı

0
80

antakya zabıta1Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, zabıta teşkilatının kuruluşunun 187. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, esnafa ve vatandaşlara karanfil dağıttılar.

Zabıta Müdürü Recep Asıl ve ekibi, şehrin çeşitli caddelerinde dolaşarak vatandaşlara ve işyerlerinde ziyaret ettikleri esnafa karanfiller vererek, zabıta teşkilatının çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdiler.

Zabıta Müdürü Recep Asıl ve zabıta personelinin elinden karanfil alan esnaf ve vatandaşlar önce kısa bir şaşkınlık yaşadılar, daha sonra bu jestten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, zabıta teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladılar. Zabıta Müdürü Asıl, zabıta teşkilatının kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde zabıtanın gülen yüzünü göstermek amacıyla farklı bir çalışma yaparak, ekibiyle birlikte esnafa ve vatandaşlara karanfil verdi, sohbet etti.

Çeşitli caddelerde dolaşan zabıta ekipleri, bu kez denetim yapmak yerine işyerlerini ziyaret ederek, esnafa karanfil dağıttı. Zabıta ekipleri ayrıca, yolda ve parkta vatandaşlar ile de sohbet ederek, çocuk, genç ve yaşlı vatandaşlara da karanfil verdiler ve zabıta teşkilatının çalışmaları hakkında bilgiler aktardılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here