Yusuf Altunay ve Kursiyerlerinden Muhteşem Sergi

0
22

Usta ressam Yusuf Altunay ve kursiyerleri, Antakya El Sanatları Müzesinde bir resim sergisi açtı. Sergi açılış törenine kalabalık bir sanatseverler grubu katıldı. Sergide Yusuf Altunay ile birlikte kursiyerlerinin de eserleri sergilendi.

Geçtiğimiz günlerde ablası Mevlüde Altunay’ı kaybeden Antakya’nın ve bölgenin sevilen sanatçılarından Ressam Yusuf Altunay, kursiyerleri ile birlikte karma resim sergisi açtı. Müzik dinletisi ile açılışı gerçekleştirilen sergi oldukça büyük ilgi gördü. El Sanatları Müzesinde gerçekleştirilen serginin açılışına Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, El Sanatları Müze Müdürü Alper Yıldırım’ın yanı sıra kalabalık bir davetli grubu katıldı.

Törende, Ressam Yusuf Altunay, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a kendisini yaptığı bir portre resmini hediye etti.

Daha önce 10-15 Eylül tarihleri arasında açık olacağı belirlenen sergi, Altunay’ın ablasının cenazesi dolayısıyla 18 Eylül tarihine kadar uzatıldı.

Sergi münasebetiyle bir teşekkür açıklaması yapan Ressam Altunay; “Muhteşem sergimiz için bize bu güzelim otantik mekanı tahsis eden, değerli başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz’a, Müdürümüz Alper Yıldırım’a, ikramı kusursuz yapan arkadaşlara, değerli müzisyenlerimize, ayrıca bize sponsor olarak destek yapan dostlarımız, Antakya Belediyesi, Mozaik Hastanesi, Lassa Sümbül Ticaret, Erenay Giyim, Dolce Apartları, İpek Gelinlik, Swan Jardın, Çağlayan Restoran, Öksüzler Şekerleme, Kubat Optik, Akar Trading ile çok değerli basın mensubu arkadaşlarımıza ve sergimize katılan tüm dostlara sonsuz teşekkür ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here