Yüksel; “Demokrasinin Galip Geldiği Gecenin Tek Kahramanı Aziz Türk Milletidir”

0
130

fevzi yüksel2Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, son günlerde yaşanan olayları, parti binasında yaptığı bir açıklamayla değerlendirdi. 15 Temmuz’da yaşanan ‘Darbe’ girişiminin karanlık zihniyetlerce gerçekleştirildiğine vurgu yapan Yüksel, demokrasinin galip geldiği gecenin tek kahramanınınsa aziz Türk milleti olduğunun altını çizdi.

Ülkenin büyük bir badire atlattığına değinen Yüksel; “Verilen tavizlerle toprak üstünü çıkan gerici zihniyet, ülkemizi kaosa sürüklemek istemiştir. Bu zihniyet Cumhuriyetin ilk yıllarında da vardı bundan sonra da faaliyetlerine devam edecektir. Burada önemli olan; şimdi terör örgütü denilen yapı, devletin en kritik yerlerinde nasıl görev aldı, zamanında kim bunlara gözyaşı döktü ve destanlar yazdı? Şimdi bunların sorgulanması gerekir.

Bu karanlık geceden kimse kahramanlık çıkaramaz. Kimse kendini kahraman ilan edemez. Demokrasinin galip geldiği gecenin tek kahramanı aziz Türk milletidir. CHP olarak aynı inançla demokrasiyi, laik cumhuriyeti, hukuk devletini ve adaleti savunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Demokrasi ve Cumhuriyet Mitingi…

Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanlığı yöneticileri ve üyeleri ayrıca Belen Kaymakamlığınca düzenlenene ‘Demokrasi ve Cumhuriyet’ mitingine de tam kadro olarak katıldı. CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel burada da söz alarak yaptığı konuşmasında, Cumhuriyet ve demokrasi adına her türlü bedeli ödemeye hazır olduklarına işaret ederek; “15 Temmuz Darbe girişimi, Demokrasiye karşı yapılan bir girişimdir. Cumhuriyet ve değerlerine her zaman sahip çıkacağız. Cumhuriyete ve demokrasiye yönelik bu tür saldırılar her zaman olacaktır ama CHP olarak bu vatanı, bu bayrağı, bu dini değerlerimizi her zaman koruyacağız. Bu konuda her türlü bedel ödemeye de hazırız. Askerimizi, polisimizi seviyoruz. Dürüst olanların her zaman yanındayız. Cumhuriyet ve değerlerine her zaman sahip çıkacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here