Yüksel; “Belen Tarihi Bir Gün Daha Yaşadı”

0
242

Hatay BŞB Başkanı Savaş, CHP Belen Ailesiyle İlçede Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçtiğimiz hafta sonu, Belen’den İskenderun’a kadar bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak, Kıcı Düğün ve Toplantı salonunda Kıcı Mahallesinin verdiği kahvaltıya katılarak ziyaretlerine başlayan Başkan Savaş ve CHP Belen Ailesi, daha sonra Benlidere Mahallesinde yapılan Beton Asfalt yolun açılışını gerçekleştirdi. Halilbey Mahallesini de ziyaret eden CHP ailesine, asfalt yollar için mahalle halkı teşekkürlerini iletti.

Yapraklı yolunu inceleyen ve mahalle halkı ile buluşa ekip, Akçınar mevkiinde parke taşı yapılan yolu inceleyerek mahalle halkının kestiği kurbanlar ve dualarla yoluna devam etti.

Çatak Beşikçi mevkiinde yeni yapılan ve 40 ailenin faydalandığı asfalt yolu inceleyerek mahalle halkının teşekkürlerini ve hayır dualarını alan heyet, daha sonra Fatih Mahallesine geçerek, burada tüm yolların beton asfalt yapılması nedeniyle büyük bir halk topluluğu tarafından coşkuyla ve dualarla karşılandı.

Belen’deki mahalle ziyaretlerinin ardından İskenderun’a geçen Başkan Savaş ve CHP ailesi, Barbaros Mahallesi Muhtarı Sabahattin Anlamaz’ın abisi, CHP Belen Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kabasakal’ın kaynının vefatından dolayı aileye taziye ziyaretinde bulundular.

Ziyaretlerin ardından kısa bir değerlendirme yapan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “Belen tarihi bir gün daha yaşadı. Belen’de Büyükşehir’in Büyük Başkanı Sayın Doç. Dr Lütfü Savaş’ın hizmet rüzgârı esti. CHP Belen ailesi olarak; Büyükşehir’in Büyük Başkanı Sayın Doç. Dr Lütfü Savaş’a yaptıkları ve yapacakları hizmetler için teşekkür ederiz” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here