Yüksel; “Bu Akan Kanın Sorumlusu Sizsiniz”

0
149

fevzi yüksel1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, altı yıl önce askerden alınan “terörle mücadele” yetkisinin geri verilmesi konusunu değerlendirdi. Yetkinin alınmasının zaten yanlış olduğuna işaret eden Yüksel; “Öyle kaçmak yok bu terörün sorumlusu sizsiniz. Bu akan kanın sorumlusu sizsiniz” diyerek Ak Parti hükümetine ve idarecilerine seslendi.

“Terörle mücadele” yetkisinin askere geri verilecek olmasını, terörle baş edemeyenlerin yeniden askere ve polise sarılması olarak nitelendiren CHP’li Yüksel; “Teröre kim destek olmuş kimin yüzünden bu kadar şehit verdik iste ispatı! Yani suçüstü yakalandılar. Bundan altı yıl önce askerden alınan “terörle mücadele” yetkisi geri veriliyor. Ülke kan gölünü dönünce, vatan evlatları şehit olunca akılları başlarına yeni geldi.

Kol kola girip, açılım-saçılımla şımarttıkları Terör ile baş edemeyince askere, polise sarılıyorlar. Çünkü o yetkinin alınması zaten yanlıştı. Öyle kaçmak yok bu terörün sorumlusu sizsiniz. Bu akan kanın sorumlusu sizsiniz. Öyle suçu başkalarına atarak kaçmak yok. Bunun hesabi er-geç sorulacak” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here