“Yolunu, Hedefini Çizen Hedefine Ulaşıyor”

0
355

Özel Tufan Yıldızlar Koleji Kariyer Gününün İlk Konuğu Belediye Başkanı Civelek Oldu…

Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Özel Tufan Yıldızlar Koleji’nin 2012-2013 eğitim öğretim yılının Kariyer Günü etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi. Kariyer Günü etkinliğinin ilk konuğu olan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e, Özel Tufan Yıldızlar Koleji kurucusu Osman Tufan tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Öncül’ün, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in kısa özgeçmişini sunmasıyla başlayan Kariyer Günü etkinliğine, okulun 12. ve 8. sınıf öğrencileri katıldı.

Öğrencilere, “Sizler yarınlarımızsınız” diye seslenen Belediye Başkanı Civelek; “Hayatta mutlaka bir hedef koymalısınız. Önce hayal etmelisiniz. Hedefinizi belirleyin. Sonra o belirlediğiniz hayal ve hedefe doğru gidin. Yolunu, hedefini çizen hedefine ulaşıyor” dedi.

Çağımızın bilgi çağı olduğunu vurgulayan Başkan Civelek; “Tüm dünyada hayat giderek zorlaşıyor. Rekabet giderek artıyor. Rekabetin arttığı ve zorlaşan dünyada bir yere gelebilmek için donanımlı olmanız şart” diye konuştu. Belediye Başkanı Civelek, dünyada bir ülkenin diğer ülkeler arasındaki saygınlığının insanlığa yaptığı katkı ve ürettiği oranda arttığını vurguladı.

Öğrencilere kitap okumalarını öğütleyen Belediye Başkanı Yusuf Civelek; “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ bu yüzden mutlaka spor yapmayı ihmal etmeyin. Spor hem beden sağlığı hem de ruh sağlığı için çok önemlidir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here