Yılmaz; “Hazırlık Maçları Yaparak Lige Hazır Hale Geleceğiz”

0
113

erzin bldspor (15)Erzin Belediyespor Teknik Direktörü Fatih Yılmaz; “Hazırlık Maçları Yaparak Lige Hazır Hale Geleceğiz”

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor’un Nevşehir Avanos Avrasya Oteli tesislerindeki 2. etap kamp çalışmaları Teknik Direktör Fatih Yılmaz, Yardımcıları İsmet Çetin, Bekir Güleraslan ile Halil Akkuş nezaretinde devam ediyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren ve kamp boyunca 3 veya 4 hazırlık maçı yapacaklarının altını çizen Teknik Direktör Fatih Yılmaz; “İkinci Etap çalışmalarımızda, kamp kadromuzda 24 futbolcu bulunmaktadır. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kampımız neşe içerisinde geçmektedir. Şu anda daha da çok saha çalışmaları yapmaktayız.

erzin bldspor (16)

Kamp çalışmalarımız esnasında apacağımız hazırlık karşılaşmalarında kadromuzda bulunan tüm futbolcularımıza forma giydireceğiz. Önümüzdeki günlerde 3-4 hazırlık karşılaşması daha yaparak takımımızı lige hazır hale getirmeyi hedefliyoruz. Yapacağımız bu karşılaşmalarda eksik gördüğümüz mevkilere de yeni takviyeler yapacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here