Yılmaz: “Eğitimcilerin Sıkıntılarını Biliyorum!”

0
61

itso-memur senMemur-Sen Temsilcileri İTSO Başkanı Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sendikaları temsilcileri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Eğitim Bir-Sen İskenderun Şube Başkanı Mehmet Altay ve Memur-Sen İskenderun İlçe Başkanı Necati Güreş, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dilediler. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Eğitim Bir-Sen İskenderun Şube Başkanı Mehmet Altay, İskenderun’da eğitim sendikalarının önemine değinerek, öğretmenlerin ve memurların haklarının korunması, sorunlarının çözümü noktasında yetkili merciler arasında köprü görevi gördüklerini vurguladı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Ben de Oda başkanlığımın yanı sıra şehrimizde eğitim kurumu yöneticiliği yapıyorum. Bu bağlamda eğitimcilerin çektikleri sıkıntıları da çok iyi bilenlerdenim. Bizler İTSO yönetimine geldiğimiz günden bu yana İskenderun için başlattığımız projeleri devem ettirme adına çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Amacımız İskenderun’un ekonomik ve sosyal yönden gelişmesi, genişlemesidir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here