On Yıllık Mide Problemi Laparoskopik Ameliyatla Çözüldü

0
266

palmiye hastanesi9Başhekim Şahutoğlu; “Laparoskopik Cerrahi Yöntemlerini Birçok Hastalıkta Palmiye Hastanesi Bünyesinde Gerçekleştirmeyi Hedefliyoruz”

On yıldır mide rahatsızlığı çeken ve mide fıtığı bulunan Behiye Bozkurt, Özel Palmiye Hastanesi’nde Opr. Dr. Barış Gülgez ile Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun laparoskopi ameliyatı sonrası sağlığına kavuştu.

Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, hasta Behiye Bozkurt’un uzun süredir mide rahatsızlığı şikâyetleri ile kendilerine geldiğini söyledi.

Şahutoğlu, endoskopik incelemesinde, hastaya, mide fıtığı ile reflü teşhisi konulduğunu ifade ederek; “Hastanemiz bünyesine yakın zamanında katılan Opr. Dr. Barış Gülgez arkadaşımızın bu konudaki tecrübeli ve deneyimli pozisyonundan istifade ederek hastamızın ameliyatını gerçekleştirdik. Ben kendilerine emeğinden ve bu başarılı operasyondan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Palmiye Hastanesi bünyesinde yapılacak ameliyatları, bundan sonra, daha çeşitlendirerek arttırmak niyetinde olduklarının altını çizen Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Barış Gülgez; “Kapalı yöntem diye tabir ettiğimiz reflü cerrahisi ve obezite cerrahisi, kasık fıtığı, apandis gibi ameliyatları inşallah sağlıklı ve başarılı bir şekilde hekim olarak Dr. Yılmaz beyle başarmak konusunda ciddi adımlarımız olacaktır” diye konuştu.

palmiye hastanesi10

Genel cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Barış Gülgez, yaklaşık on yıldır mide rahatsızlığı çeken Behiye Bozkurt’un başarılı bir ameliyat geçirdiğini bundan sonra sıkıntılarının olmayacağını ifade ederek; “Hastamızın uzun süredir karın ağrısı, geçmeyen reflü şikayetleri mevcuttu. Reflü hastalığı, kişide hem sosyal anlamda hem de tıbbi anlamda ciddi sıkıntılar yaratan bir hastalık. Beraberinde mide fıtığı vardı. Biz bu tür hastaları cerrahi müdahale ile tedavi ediyoruz. Çünkü o hastaların reflüsü hiç geçmiyor. Kullanılan ilaçlar netice vermemeye başlıyor. Geçmiş yıllarda bu cerrahi müdahale açık olarak yapılıyordu. Hastaya daha ciddi bir ameliyat yükü getiriyordu. Şimdi dünyanın gelmiş olduğu nokta Laparoskopi yöntemi ile ameliyat. Hastanın hayat kalitesini arttırıyor, daha çabuk iyileşmesini sağlıyor ve iş gücü kaybına da engel olduğu için şuan da bizim de tercih ettiğimiz bir yöntem. Ben dört yıldur bu sistemi kullanıyorum. Ama bu hastanede ilk kez yapıyoruz. Bu tür vakaların ameliyatı için gerçekten de Türkiye’nin en donanımlı hastanesi diyebilirim” şeklinde konuştu.

Palmiye’de Üniversite Standartlarında Hizmet

Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi ve Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun ve bölge insanına Üniversite hastanesi standartlarında bir hizmet sunma konumunda olduklarını açıkladı. Şahutoğlu, gerçekten teknolojik donanım anlamında dünyanın en kaliteli markalarıyla çalıştıklarını her zaman ifade ettiklerini belirterek; “Çünkü bölge insanımız, bölge halkımız hizmetin en iyisine en kalitelisine layıktır. Biz de bu anlamda Palmiye Hastanesi ekibi olarak bu noktadan hareket ediyoruz. Bundan sonraki süreçte özellikle dünyanın ciddi anlamda yol almaya başladığı laparoskopik cerrahi dediğimiz minimal cerrahi, halk arasında lazerli müdahale dedikleri ve laparoskopik cerrahi yöntemlerini birçok hastalıkta Palmiye hastanesi bünyesinde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Umarım bölge insanına bu anlamda çok daha sağlıklı bir hizmet vereceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here