Yıldızspor, Süper Ligi Garantiledi

0
176

2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme Play-Off karşılaşmalarına Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahada yapılan karşılaşmada Dörtyol Esnafspor’u her iki yarıda atılan gollerle 4-1 mağlup eden İskenderun Yıldızspor, Play-Off karşılaşmalarının bitmesine 2 hafta kala Hatay Amatör Küme Süper Ligine çıkmayı garantiledi.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Mehmet Gülle, M. Zekat Yılmaz ile Alicem Turunç’un yönettiği karşılaşmada Yıldızspor’u galibiyete taşıyan golleri Özgür Bayır (2), Ömer Şimşek ile Emre Turhan atarken, Dörtyol Esnafspor’un tek golü Mustafa Yılmaz’dan geldi.

2018-2019 sezonunda Halit Yavuz’un çalıştırdığı İskenderun Yıldızspor, ilk kez şampiyonluk yaşayarak Hatay 1. Amatör Kümeye çıkmıştı.

2019-2020 sezonunda ise bölgemizin genç spor adamlarından Arif Özdemir’in çalıştırdığı İskenderun Yıldızspor, Play-Off müsabakalarının bitmesine 2 hafta kala 19 puan toplayarak Hatay Amatör Küme Süper Ligine çıkmayı garantiledi.

İskenderun Kayraspor: 3-Kırıkhan 1461 Spor: 2

Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada ise İskenderun Kayraspor, Kırıkhan 1461 Spor’u 3-2 mağlup etti. Günün diğer karşılaşması ise Antakya Nazım Koka sahasında yapıldı. Burada oynanan karşılaşmada da Maşukluspor, İskenderun Meydanspor’u 2-1 mağlup etti.

Alınan bu sonuçların ardından İskenderun Yıldızspor, 19 puan ile liderliğini sürdürürken, İskenderun Meydanspor 16 puan ile ikinci, Kırıkhan 1461 Spor 12 puan ile üçüncü, puanını 11’e çıkartan Maşukluspor dördüncü, 10 puanlı Dörtyol Esnafspor beşinci, Kayraspor da 8 puan ile altıncı sırada yer alıyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here