Yıldız; “Tüm Arsuz Halkını Ön Seçime Bekliyoruz!”

0
60

necati yıldız4Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Necati Yıldız tüm Arsuz halkını 8 Aralık 2013 Pazar günü (yarın) yapılacak olan ön seçime davet etti. Yıldız; “Halkımla beraber el ele yeni ve büyük Arsuz’un tarihini yazmaya geliyorum” değerlendirmesinde bulundu.

2014 Mart’ında gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde, yeni ilçe olan Arsuz’u ön seçim heyecanı sardı. Arsuz ilçesinde, adaylık belirlemesi için yarın ön seçim yapılacak. 2 aşamalı yapılması planlanan ön seçimlerin ilkinde sıralamaya girecek olan ilk 4 aday ikinci turda yeniden bir yarış içine girecek.

Arsuz Belediye Başkan Aday Adaylarından Necati Yıldız da yarın gerçekleştirilecek olan ön seçim öncesinde tüm Arsuz halkına davette bulundu. Yıldız; “Halkımla beraber el ele yeni ve büyük Arsuz’un tarihini yazmaya geliyoruz. Güzel Arsuz’umuzun kaderini tayin edecek olan 8 Aralık’taki ön seçime tüm halkımızı davet ediyorum. Arsuz’un yiğit insanları yolunuz ve bahtınız açık olsun” şeklinde görüşlerini açıklayarak herkesin ön seçimlere katılması gerektiğine işaret etti.

Tüm Hatay’ın yakında izlediği ve ‘Arsuz’un CHP adayı kim olacak?’ sorularının yanıt bulacağı ön seçimlerin birincisi tüm Arsuz halkı tarafından ilgi ve heyecanla bekleniyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here