Yıldırım Tepe’ye Çok Amaçlı Sosyal Tesis Yapılıyor

0
198

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Başkan Seyfi Dingil’in talimatları doğrultusunda Yıldırım Tepe Mahallesindeki muhtarlık binasının yanındaki araziye tüm bölgeye hitap edecek şekilde çok amaçlı yapılacak olan sosyal tesis için çalışmalara başladı.

Yapımına başlanan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Belediye olarak sosyal ve kültürel çalışmalara her zaman önem verdik vermeye devam ediyoruz. Şimdide Yıldırım Tepe mahallesinde belirlenen bu alana içerisinde halı saha, voleybol sahası, basketbol sahası, taziye evi, çocuk parkı, spor alanları ve farklı etkinliklerin yapılacağı sosyal tesisin yapımına başlıyoruz. Düşünülen sosyal tesis yaklaşık 10 dönüm bir arazinin üzerine inşa edilecek” dedi.

Yapılan sosyal tesisin şimdiden hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Belirlenen bölge birkaç mahalleye hitap ediyor. Vatandaşların ve muhtarlarımızın görüş ve öneri alınarak yapılacak olan sosyal tesis mahalle sakinlerinin sosyal ihtiyacını karşılayabilecek şekilde inşa edilecek. Geniş bir kullanım alanına sahip olacak. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen sosyal tesis en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacak” diye konuştu.

Açıklamaların ardından Belediye Başkanı Seyfi Dingil, beraberindekilerle birlikte alanda incelemelerde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here