Yıldırım; “Hatay’ı ‘Hayır’da Birleştireceğiz”

0
112

vatan partisi ziyaret1Gazetemizi Ziyaret Eden Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Özgür Yıldırım, Referandum ile İlgili İddialı Konuştu…

Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Özkan Kutsal’ın özel sebepler nedeniyle bıraktığı göreve, il yönetim kurulu üyelerinden Özgür Yıldırım getirildi. Gazetemiz idarehanesini ziyaret eden Özgür Yıldırım, Nisan ayında gerçekleştirilecek referandum ile ilgili de oldukça iddialı söylemlerde bulundu.

Özkan Kutsal’dan boşalan Vatan Partisi İl Başkanlığı görevine, yönetim kurulu yelerinin ortak kararıyla Özgür Yıldırım seçildi. Bilgisayar Mühendisi olan Özgür Yıldırım, uzun yıllar Türkiye Gençlik Birliği (TGB) İskenderun İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştü. Vatan Partisi İl Yönetim Kurulu üyesi de olan Yıldırım, yönetim kurulu üyelerinin ortak kararıyla İl Başkanlığına seçildi.

Vatan Partisi İlçe Yöneticilerinden Sadık Karakaş ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Yıldırım, partilerinin il başkanlığını görevini yürüten Özkan Kutsal’ın görevi bırakması sebebiyle yönetim kurulu tarafından bu göreve getirildiğini söyledi. Bu göreve layık görülmesinden ötürü memnuniyetini dile getiren Yıldırım, tüm partili arkadaşlarına teşekkür etti.

vatan partisi ziyaret2

Mart ayında partilerinin genel kurul yapacağını da hatırlatan Özgür Yıldırım; “11-12-13 Mart 2017 tarihlerinde Genel Kurulumuz yapılacaktır. Bu genel kurula, Hatay’dan en geniş katılımla iştirak etmek istiyoruz. Gençlerin daha çok söz sahibi olabilmeleri için, gençlerimizi kurultaya götüreceğiz” dedi.

Gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette ülke gündemine yönelik değerlendirmelerde de bulunan Yıldırım, referandum sürecinde çalışmalarını sıklaştıracaklarını ifade ederek; “Partimiz referandum sürecinde yoğun çalışma içinde olacak. ‘Hayır’ diyen tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ile birliktelik sağlamayı hedefliyoruz. AKP seçmenine de neden ‘Hayır’ dememiz gerektiğini yapacağımız çalışmalarda anlatacağız. Anayasa Değişikliğinin içinde bulunduğumuzu sıkıntılı sürece çözüm olmayacağını, bu sistemin milletimizi daha fazla sıkıntıya sokacağını anlatacağız” şeklinde konuştu.

Referandumdan ‘Hayır’ çıkacağına inandıklarını da sözlerine ekleyen Yıldırım; “Hatay’ı ‘Hayır’da birleştireceğiz” diyerek iddialı konuştu.

Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Özgür Yıldırım ve Vatan Partisi İlçe Yöneticilerinden Sadık Karakaş’ı ağırlayan Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yıldırım’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Terbiyeli, Yıldırım nezdinde tüm parti yöneticilerine çalışmalarında başarıla diledi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here