Yeniden Şaha Kaldırabilirsin!

0
65

yeni iskenderunspor69İskenderunspor 1967 Futbol Kulübünün kongresinde halen kimin başkanlık adayı olacağı netlik kazanmış değil! Bir kısım taraftar mevcut Başkan Nuri Üysen’in yepyeni bir yönetim kurulu ile yola devam etmesinden yana…

Cuma günü yapılması düşünülen İskenderunspor 1967 Futbol Kulübünün kongresinde halen kimin başkanlık adayı olacağı netlik kazanmış değil! Taraftarın büyük kısmı, mevcut Başkan Nuri Üysen’in yepyeni bir yönetim kurulu ile yola devam etmesinden yana tavırları ısrarla devam ediyor. 22 Haziran 2013 Cumartesi günü yapılması beklenen Olağan Genel Kurul Toplantısında dananın kuyruğu kopacak!

Geçtiğimiz sezon 3. Ligde mücadele eden İskenderunspor 1967 futbol takımı, başında güçlü bir yönetim olmasına karşın bir takım yanlışlar yüzünden Bölgesel Amatör Lig’e düştü. Bu konuda hiç kimse sorumluluğu üzerine almazken, sadece Kulüp Başkanı Nuri Üysen ve birkaç yöneticinin çabası ile takımda bir şeyler yapılmaya çalışıldığı kamuoyunca da biliniyordu.

Şuanda Mavi-Turunculu kulübün önünde çok önemli bir süreç var. İskenderunspor 1967 için ‘Tamam mı devam mı?’ niteliği taşıyan bir kongre gerçekleştirilecek. Cumartesi günü gerçekleştirilmesi beklenen kongrede ise kimin başkan olacağı veya takıma kimin sahip çıkacağı da belli değil.

Taraftar Üysen’e Büyük Umut Bağlıyor!

Mevcut Kulüp Başkanı Nuri Üysen’in başkanlığı sürdürüp sürdürmeyeceği bilinmiyor ama İskenderun’da spor kamuoyu, geçtiğimiz sezon başında yönetimin başına gelirken, İskenderunspor 1967’yi hak ettiği yere getirme sözü veren Nuri Üysen’e büyük umut bağlıyor. Mavi-Turunculu taraftarlardan bir grup Üysen’in başkanlığı devam ettirmesini talep ederken, Üysen’e şu çağrıyı yaptılar;

“Bu takımı düşürmek için mi, yoksa hak ettiği yerlere getirmek için mi geldin? Takımın başarısını istediğini biliyor ve buna inanıyoruz. Hafta sonu yapılacak kongrede güçlü bir yönetim kurarak başkanlığa yeniden aday olmanı bekliyoruz. Amaç takımı bir yerlere getirmek ise Bölgesel Amatör Lig’e düşün takımı yeniden şaha kaldırıp, hak ettiği yere getirelim! Mavi-Turunculu renklere sahip efsane kulüp kendi haline bırakılırsa geçmiş yıllarda olduğu gibi tarihin sayfalarında kaybolur gider. Biz sonuna kadar destek vermeye hazırız!”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here