Yazar Kutlu, Bahçeşehir Öğrencileriyle Buluştu

0
56

bahçeşehir koleji10Akademik başarının yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de büyük önem veren Bahçeşehir Koleji,  Kütüphanecilik Kulübü’nün düzenlediği söyleşide, İskenderunlu Yazar Ayla Kutlu’ya ev sahipliği yaptı.

Ortaokul öğrencilerine yönelik olan söyleşiye kendi çocukluğundan bahsederek başlayan Kutlu, yazarlık serüveninin başlangıcına da değindi. Kitabın önemi hakkında konuşurken kitabın bir kaplumbağaya benzediğini, tıpkı bir kaplumbağa gibi içinde merak uyandıran, gizli ve özel hazineler barındırdığını söyledi.

Çocukların da sık sık yorumlarıyla katıldıkları sohbetin devamında soru cevap bölümüne geçildi. Bugüne kadar çocukların ve gençlerin hiçbir davetini geri çevirmediğini söyleyen Ayla Kutlu, onlarla birlikte olmaktan her zaman çok zevk aldığını ekledi. Konuşmasının sonunda, öğrencilerin birkaç yıl içinde İskenderun’a, Hatay’a faydalı bireylere dönüşmeleri gerektiğini belirten Kutlu, kentimizin yetişmiş insanlara ihtiyacı olduğunu söyledi. Yazar Kutlu, bu nedenle bol bol kitap okumalarını, kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerini istedi.

Söyleşinin sonunda Kütüphane Kulübü Başkanı olan öğrenci Ayla Kutlu’ya teşekkür çiçeğini takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here