Yaza Merhaba “Tek Pota” Basketbol Şenliği Başlıyor

0
286

tek pota basketbol1Bu Yıl 10’cusu Düzenlenecek olan Turnuva Seray Dik Anısına Gerçekleştirilecek

‘Tek Pota Basketbol Şenliği’nin 10’cusu, 11-18 Haziran 2016 tarihleri arasında İskenderun Belediyesi Spor Kompleksinde gerçekleştirilecek. İKEM Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Antrenör Hamit Duman’ın organizasyonunda yapılacak olan şenliğin açılışı Cumartesi günü saat 18.00’de düzenlenecek bir törenle yapılacak.

İKEM Kolejinin ana sponsorluğunda yapılacak ve bir hafta sürecek olan 10. Geleneksel Tek Pota Basketbol Turnuvasına 7’den 70’e herkes katılabilecek. ‘Takımını kur, oyuna katıl’ sloganındaki turnuva 3+1 şeklinde oynanacak. 100 takımla 500 sporcunun katılması beklenen turnuva renkli görüntülere sahne olacak.

İskenderun’dan birçok firmanın turnuvaya destek olmasıyla organizasyon farklı bir boyut da kazanacak. Kırmızı Döner, Akdeniz Mutfağı, Dondurmacı Yusuf Amca ve Çankaya Şirketler Grubu, ikramlarıyla organizasyona renk katacaklar.

Toplam 13 kategoride 1. ve 2.lik ödüllerinin verileceği organizasyonda Büyük Genç Yıldız Erkek kategorileri birincileri Arsuz Erdinç Apart Otel’den tatil kazanacaklar. Üç Sayı Atış Yarışması birincileri AKEM Sürücü Kursu’ndan araba, motor ehliyeti, Atasay’dan pırlanta, Necatibey’ den cep telefonu, Erdinç Apart Otel’den tatil ve daha birçok ödül sahiplerini bulacak.

2011 yılında kaybettiğimiz İskenderunlu sporcu Seray Dik anısına da düzenlenen organizasyona tüm halkın davetli olduğu belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here