Yayladağıspor: 9 Erzin Gökderespor: 1

0
192

yayladağıspor1Aşkarbeylispor, Yayladağıspor, Samandağspor ile Dursunluspor Takımları 1. Amatör Ligin Yeni Takımları Oldular

Hatay 2. Amatör Küme Play-Off karşılaşmaları Hatay’ın muhtelif makrobet sahalarında yapılan mücadelelerle tamamlandı. İskenderun 5 Temmuz Stadı dış sahada yapılan karşılaşmada Yayladağıspor, her iki yarıda atılan gollerle Erzin Gökderespor’u 9-1 mağlup etti ve 1. Amatör Küme biletini aldı. Hatay bölgesi hakemlerinden M. Semih Güçlü, Aziz Olcay Olgar ile Metin Sugitin’in yönettiği karşılaşmada Yayladağıspor’un gollerini Yusuf (3), Hanifi, İhsan, Ali, Ziya, Mehmet ile Hüseyin atarken, Erzin Gökderespor’un tek golü Alpay’dan geldi. Yayladağıspor’un kupasını Saha Komseri Şerafettin Okurlar verdi.

yayladağıspor2

Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar ise şöyle oldu: Samandağspor: 2- Aşkarbeylispor: 3, Dusunluspor: 2- Yeniçağspor: 1, Sarısekispor: 3 Hassaspor: 5.

Alının bu sonuçların ardından da Aşkarbeylispor, Yayladağıspor, Samandağspor ile Dursunluspor takımları 1. Amatör ligine yükselen takımlar oldular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here