Yavuzeller’de de Yetki Çelik-İş’te!

0
113

çelik-iş yavuzellerÇelik-İş Sendikası Hukuk Müşaviri Av. Cihan Önal, sendikalarının Osmaniye’de bulunan Yavuzeller Makine İmalat Montaj Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.’de örgütlenme çalışmalarını tamamladıklarını ve yetkinin Çelik-İş Sendikasında olduğunu belirtti.

Konu ile ilgili bilgi veren Çelik-İş Sendikası Hukuk Müşaviri Av. Cihan Önal; “Yavuzeller Makine İmalat Montaj Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.’de sendikamız örgütlenme çalışmalarını sürdürürken, Çalışma Bakanlığından sendikaya verilen yetki belgesine itiraz eden fabrika yetkilileri, Osmaniye İş Mahkemesine dava açtı. Dava ile ilgili yapılan duruşmada mahkeme, davanın reddine karar verdi. Böylece sendikamızın fabrikada yetkili olduğu mahkeme kararınca da onaylanmış oldu” dedi.

Av. Önal; “Sayın Cengiz Gül’ün Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı olması ile birlikte sendikamız Türkiye genelinde hızlı büyümekte ve çok büyük bir örgütlenme çalışması içerisine girmiştir” diye konuştu.

Çelik-İş Sendikasının gittiği her yerde iş barışını kendine vizyon olarak kabul ettiğini söyleyen Sendika Osmaniye Bölge Temsilcisi Mehmet Gündüz ise; “Osmaniye’de çelik sektöründe çalışan fabrika işçilerinin haklarını daha iyi korumak adına sendikalı yapmakta kararlıyız. Bu bölgede örgütlenme çalışmalarımız aralıksız bir şekilde sürmektedir” dedi. Gündüz, Reyhanlı’da yaşanan bombalama olayında hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here