Yasemin Tümkaya Kitabını Tanıttı

0
197

yasemin tümkaya1Gazetemiz Yazarlarından Yasemin İlmiye Tümkaya, yeni çıkarttığı ilk romanı ‘Yağmurla Gelen Şubat Güneşi’ni basına tanıttı. Gazetemiz idarehanesinde düzenlediği basın toplantısıyla kitabını kamuoyuna tanıtan Yazar Tümkaya, kitabının D&R ve diğer tüm kitapçılardan temin edilebileceğini kaydetti.

yasemin tümkaya2

Geçtiğimiz yıllarda gazetemizde ‘arkası yarın’ şeklinde yayınladığı hikayesini genişleterek romanlaştıran Tümkaya, kitabının henüz çok yeni olmasına rağmen çok olumlu tepkiler almaya başladığını ifade etti. Gelen okuyucu yorumlarıyla daha çok mutlu olduğunu ve gururlandığını kaydeden Tümkaya, ilk kitabını imzalayarak basın mensuplarına dağıttı.

yasemin tümkaya3

Toplantıya basın mensuplarının yanı sıra CHP Hatay Milletvekili Aday Adayları Nermin Yıldırım Kara ve Dr. Yusuf Civelek de katıldı.

Siyasilerin katılımıyla sohbetin de siyaset yönüne kayması kaçınılmaz oldu. Siyasiler ve basın mensupları bir araya gelince konu ister istemez önümüzdeki genel seçimler oldu. Görüşlerini dile getiren CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Yusuf Civelek basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

yasemin tümkaya4

Çevre gönüllüsü olan CHP’li Aday Adayı Nermin Yıldırım Kara da kurulması planlanan termik santrallerin yerine kullanılabilecek sürdürülebilir enerji kaynaklarından söz etti.

yasemin tümkaya5

yasemin tümkaya6

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here