‘Yaşamdan Tuvale Yansımalar’ Sergisine Büyük İlgi

0
87

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kolları üyeleri, İskenderun Emniyet Müdürlüğüne bağlı İskenderun Toplum Destekli Polis ekiplerinin Halk Eğitim merkezindeki ‘Yaşamdan Tuvale Yansımalar’ adlı resim sergisini ziyaret ettiler.

Gençleri ve çocukları madde bağımlılığından uzak tutmayı hedefleyen Antakya Bedii Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin resimlerinin yer aldığı sergide kısa bir açıklama yapan CHP İskenderun İlçe Başkanı Dr. Süleyman Uyar gençlerin bilinçlendirilmesine dikkat çekti.

Uyar; “Dünyada ve Türkiye’de ciddi bir toplumsal sorun haline gelen madde bağımlılığının, günümüzde sadece yetişkinler için değil, çocuk ve gençler açısından da tehdit unsuru oluşturmaktadır. Özellikle gençlerimizi bilinçlendirmek hepimizin görevidir. Uyuşturucuyla mücadele eden Emniyet teşkilatı mensuplarımızı bir kez daha tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Ak Partili Kadın ve Gençler de Ziyaret Etti

Ak Parti İskenderun Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Üyeleri de Madde Bağımlılığıyla mücadele konulu resim sergisine ziyarette bulundular. Yapmış oldukları bu çalışmalardan ötürü İskenderun Emniyet Teşkilatını tebrik eden Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Tayfur İkizek, İskenderun’da yaşayan tüm vatandaşların bu sergiyi mutlaka gezmeleri gerektiğini dile getirerek ülkemizin geleceği olan gençlerimize her platformda sahip çıkılması gerektiğini söylediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here