“Yargıtay Türk Silahlı Kuvvetleri’ne Balyozu İndirdi”

0
95

tgb açıklama4İşçi Partisi İskenderun İlçe Sekreteri Mehmet Albayrak’tan ‘Balyoz’ Değerlendirmesi:

Önceki gün görüşülen ve cezaların onandığı Balyoz Davası ile ilgili değerlendirmede bulunan İşçi Partisi İskenderun İlçe Sekreteri Mehmet Albayrak; “Yargıtay tertibe son noktayı koydu. Cezaların büyük bölümünü onadı ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne balyozu indirdi” değerlendirmesinde bulundu.

Yaptığı yazılı açıklamada komutanlara işgal hukuku uygulandığını da ifade eden Albayrak; “Yargıtay bu kararıyla tartışmayı da bitirmiştir: Süreci ancak devrim paklar. Tayyip Erdoğan-Abdullah Gül iktidarını yıkmadan, Milli Hükümet’i kurmadan millet ve ordusu gün yüzü görmeyecektir. Naci Beştepe, Levent Ersöz, Hasan Atilla Uğur, Hasan Ataman Yıldırım, Muzaffer Tekin, Oktay Yıldırım ve çok sayıda komutanımız bu durumu önceden görmüşler ve Partimize üye olmuşlardır.

Bütün komutanlarımızı davet ediyoruz: İşçi Partisi’ne üye olun. Millet-Ordu el ele ülkemizi bu badireden kurtaralım. Zalimlere ilk büyük yanıtı 29 Ekim’de veriyoruz. 1923’ten sonra en büyük 29 Ekim’i kutlamaya hazırlanıyoruz. Millet, ordusuyla el ele verecek ve milyonlar meydanlarda olacak. Paket de, balyoz da iktidarın kafasına geçecek” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here