Yaran; “Bu Seçim Yürekle Kazanıldı!”

0
47

akp açıklama1Ak Parti İlçe Başkanı Yaran’dan 30 Mart Değerlendirmesi!

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, 30 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimleri değerlendirdi. Türkiye genelinde paralel devlet ve CHP-MHP’nin dirsek temasına girmelerine karşın yerel seçimlerden büyük bir başarı ile çıktıklarının altını çizen Başkan Yaran, başarının asıl sırrının ise 31 Mart hesabı olmadan, yöneticilerinin yürekten çalışması olduğu belirtti.

Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, yerel seçimleri değerlendiren İlçe Başkanı İbrahim Yaran; “30 Mart itibari ile ülke genelinde yerel seçimleri kardeşlik duygusu içerisinde idrak ettik. Bundan dolayı çok mutluyuz. Seçimler memlekete ve millete hayırlı olsun! Bu seçimlerde Ak Parti Hatay’da başarılı sonuçlar alarak 11 ilçeyi kazandık. CHP 3, MHP de 1 ilçeyi kazanmıştır. Büyükşehri şuan itibari ile CHP almış gibi görülse de Yüksek seçim Kuruluna yapmış olduğumuz itirazımızın görüşmesi devam ediyor.

Bu seçim diğer seçimlere oranla partimiz için daha farklıydı. Birinci unsur, paralel devlet boyutudur. Taraftar partimize karşı cephe oluşturdu ve kapı kapı partimiz aleyhine çalıştı. İkinci unsurda, seçimlerde MHP ile CHP arasında bazı yörelerde dirsek temasına girilmesi oldu. Kısaca seçimler Türkiye genelinde Ak Parti ile diğerleri arasında geçmiştir. Bunu göz önünde bulundurduğumuzda partimiz zor şartlarda ve çok cephede savaştı ve de başarılı oldu. İlimizde 11 ilçeyi almamıza rağmen, bu saydığım iki neden yüzünden Büyükşehir’i alamadık. Ama yine de partimiz Hatay’da da başarılı olmuştur. İskenderun’a baktığımızda da çok lafa gerek yok, sonuç alınmışsa zaten başarılı olmuşsunuzdur” dedi.

Arkadaşlarımız Canla Başla Çalıştılar

Yönetim kurulu üyelerinin ve partililerin canla başla çalıştığını vurgulayan Yaran; “Kentimiz için baktığımızda iftiharla söylüyorum; yönetim kurulu arkadaşlarımız canla başla çalıştılar. Bu başarıda ilçe yönetimimizin etkisi vardır. Seçim hiçbirimizin 31 Mart hesabı olmamasından kazanılmıştır. Bence başarının en büyük sırrı da budur. Tüm yönetim kurulu üyelerimiz yüreklerini ortaya koyarak çalıştılar. Hepsini tek-tek kutluyorum. Bu yönetimle gurur duyuyorum. Kısaca bu seçim yürekle kazanıldı. Hiçbir yalpa yapmadan 30 yöneticimizden 28’i hedefe yürüdüler. Biri küstü diğeri ise biz cephede savaşırken, saf değiştirerek ihanet etti. Ama o da kepaze oldu. İskenderun teşkilatımız bu dönem geçmişte görülmediği kadar birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenmiştir” dedi.

Seçimlerin geri kaldığının da altını çizen Başkan Yaran; “Artık biz geçmişe değil, geleceğe bakıyoruz. 31 Mart günü sözün bittiği gündü. Şimdi de sözün bittiği yerdeyiz. Artık iş yapma zamanıdır. Artık İskenderun’da hizmetlerimiz konuşulacak. Oy veren vermeyen değil, herkesi kucaklayan bir belediyesi anlayışı ile birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here