Vurucu; “Bize Yakışan Birlik ve Beraberliğimizin Korunmasıdır”

0
154

belen nöbet1Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; “Bize Yakışan Birlik ve Beraberliğimizin Korunmasıdır”

Belen halkı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile 15 Temmuz’dan bu yana devam eden demokrasi nöbetinde birlik mesajları verdi.

Gecede halka hitap eden Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belen özelinde ve ülke genelinde birlik ve beraberlikten yana olduğunu ortaya koyduğu bu birlikteliği koruması gerektiğine işaret ederek, “Burası tarihi bir ilçedir. Bize yakışan birlik ve beraberliğimizin korunmasıdır. Burada ben meydan verdirtmeyeceğim. Kimse de vermeye kalkmasın. Kim fitne ve fesada meydan veriyorsa onları da buradan lanetliyorum. Allaha havale ediyorum. Toplumumuza fitne ve fesadı eken varsa, ekmeye teşebbüs eden varsa onları da kınıyorum.

belen nöbet2

Bugün ülkemize yapılan bu teşebbüslerin altında ülkemize yapılan hizmetlerden başka hiçbir şey yok. Bu ülke şaha kalkmıştır. Bu ülkemizin başında O başkomutan olduğu müddetçe, O uzun adam olduğu müddetçe Allah Ona uzun ömür versin, Allah O’nu bu millete hizmete daim kılsın” diye konuştu.

Başkan Vurucu konuşmasında Belen Belediyesi’nin çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Belen’e yeni Halk Eğitim ve Anadolu Lisesi, TOKİ, Devlet Hastanesi, seyir terası, Belen geçidi üzerinde yeni yapılan üstgeçit köprülerine Belen’in şehitlerinin isimleri ile 15 Temmuz Şehitleri, isminin verileceği müjdesini verdi.

Belen ile ilgili birçok projelerin hazır olduğunu konuşmasında dile getiren Belediye Başkanı Vurucu, Belen Anadolu Lisesi Müftüler mevkiine taşınacağını, yerinde de Belen Halk Eğitim Merkezi binası inşa edileceğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here