Voleybol’da Finalistler Belli Oldu!

0
1302

Şampiyonanın Favorisi Olan İbni Sina Anadolu Lisesi İse İl Üçüncülüğü İçin Mücadele Verecek…

Liseler Arası Voleybol Türkiye Şampiyonasının Hatay ayağında dün oynanan yarı final maçlarında İskenderun temsilcilerimizden Şemsettin Mursaloğlu Lisesi finale adını yazdırırken, İbni Sina Anadolu Lisesi ise il üçüncülüğü için mücadele verecek.

Şampiyonanın güçlü ekiplerinden İskenderun temsilcisi İbni Sina Anadolu Lisesinden il birinciliği beklenirken, Hatay yarı final karşılaşmasından 2 gün önce takımın önemli smaçörlerinden Gökçe’nin ayağının kırılması ve alçıya alınması hesapları altüst etti. Önemli bir oyuncunun eksikliği ile dün il merkezinde yarı finalde Karaçay Bedi Sabuncu Lisesi ile karşılaşan İbni Sina Anadolu Lisesi, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı ve il üçüncülüğü mücadelesi vermeye hak kazandı.

Bir diğer temsilcimiz Şemsettin Mursaloğlu Lisesi ise Nihat Turgut Anlar Anadolu Öğretmen Lisesi ile yaptığı karşılaşmayı 3-0 kazanarak, final oynamaya hak kazandı. Şemsettin Mursaloğlu Lisesi il birinciliği için Karaçay Bedi Sabuncu Lisesi ile İbni Sina Anadolu Lisesi de il üçüncülüğü için Nihat Turgut Anlar Anadolu Öğretmen Lisesi ile 21 Ocak günü karşılaşacak.

Final Maçları Yine Merkezde!

Öte yandan, yarı final maçları maalesef yine de Hatay il merkezinde yapılmaya devam ediyor. İl genelinde yapılan sportif mücadelelerin yarıfinal ve final karşılaşmaları geçmişte olduğu gibi hiçbir değişlik veya düzenleme yapılmadan Hatay il merkezinde yapılması, İskenderun kamuoyundan tepki görmeye devam ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here