Vekil Karasayar ‘Evet’i Anlatıyor

0
55

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdari Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, referandum çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İskenderun ve çevresinde ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Karasayar Sakarya Mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek ‘Anayasa Değişikliği Halk Oylaması, Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ hakkında bilgilendirmelerde bulunduklarını kaydederek; “Aziz Milletimizin iradesine ipotek koymaya çalışan mihraklara karşı tam bağımsız güçlü ve büyük Türkiye için kararımız Evet” şeklinde konuştu.

Ak Parti İskenderun Teşkilatı Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Tiryaki’yi de ziyaret eden Milletvekili Karasayar; “Bu vesile ile Türkiye tarihinin en başarılı siyasi partisi olan Ak Partimizin tüm kurucular kurulu üyelerimizi saygı ve muhabbetle selamlıyor, ebediyete intikal eden kurucularımıza da yüce Rabbim’den rahmet niyaz ediyorum” dedi. Samimi bir ortamda geçen ziyarette referandum süreci ve anayasa değişikliği ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Karasayar’dan Hasta Ziyaretleri

TBMM İdari Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Devlet Hastanesine de bir ziyaret gerçekleştirerek hastalara odalarında konuk oldu. Hastalarla tek tek tokalaşarak ilgilenen Milletvekili Karasayar, onlara acil şifalar dilerken; “Yüce Mevla şifa bekleyen tüm hastalarımıza Şâfii ismiyle acil şifalar versin” dedi.

İskenderun Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Kapalı Semt Pazarında, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile birlikte incelemelerde de bulunan Milletvekili Karasayar, Başkan Dingil’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Karasayar, vatandaşlarımızın çok amaçlı kullanabileceği bu hizmetin İskenderunlulara hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here