Vekil Ailesinin Acı Günü! Corç Vekil Hayatını Kaybetti

0
403

İskenderun’un tanınmış simalarından olan Palmiye Eczanesi sahibi Katrin Vekil’nin eşi, Makine Mühendisi Corç Vekil, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Vekili 67 yaşında ve 3 erkek çocuk babasıydı.

Kentimizin tanınmış simalarından olan Corc Vekil, bir süre önce rahatsızlanmış ve bunu üzerine Özel İskenderun Gelişim Hastanesine kaldırılmıştı. Daha sonra Adana Başkent Hastanesi’ne sevk edilen ve burada tedavi altına alınana Vekil, yapılan tedaviye cevap veremeyince hayatını kaybetti. Corç Vekil’in vefatı başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini de derinden üzdü.

Corç Vekil’in cenazesi, 1 Ekim Pazar günü saat 14.00’te İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesinde yapılacak cenaze töreninin ardından Karaağaç Asri Mezarlığındaki aile kabristanında defnedilecek.

Merhumun Ailesi 29-30 Eylül Cuma ve Cumartesi günleri saat 15.00-19.00 saatleri arasında Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi salonunda taziyeleri kabul edecek. Pazar günü defin işleminin ardından yüne 15.0019.00 saatleri arasında taziye ziyaretleri yapılabilecek.

Bizler de İskenderun Gazetesi Ailesi olarak Merhum Corç Vekil’e Tanrı’dan rahmet, kederli ailesi olmak üzere, tüm dostları ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here