Ve Perde Açılıyor!

0
83

spor haberleri9Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz Hatayspor ile 3. Lig temsilcilerimiz Erzin Belediyespor, Kırıkhanspor ve Payasspor yeni sezonun ilk maçlarına bu hafta sonu (Cumartesi) çıkıyorlar. İlk hafta maçlarında, Hatayspor ile Erzin Belediyespor deplasmanda, Kırıkhanspor ile Payasspor ise kendi sahalarında puan mücadelesi verecek.

Hatayspor Taraftarlar Derneği, hafta sonunda başlayacak lig maçları öncesi takımlarına başarı diledi. Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin; “3 Eylül Cumartesi günü ligin ilk maçında Kayseri deplasmanında Erciyespor ile karşılaşacak olan Hatayspor’a canı gönülden başarılar diliyoruz. Yeni sezonun kazasız-belasız, sağlıklı bir şekilde geçmesi ve sezon bitiminde de mutlu sona ulaşmak dileğiyle yeni sezon Hatayspor’a hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Erzin Belediyespor, yeni sezon öncesinde Nevşehir kampının ardından geldiği Erzin ilçesinde Kütahyaspor maçının çalışmalarını Teknik Direktör Fatih Yılmaz nezaretinde tamamladı. Erzin Belediyespor, Cumartesi günü (bugün) saat 16.30’da Dumlupınar stadında Kütahya Spor ile karşılaşacak.

Hancılar Taraftar Grubu Kırıkhanspor’a Destek Verecek

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkhanspor ise Cumartesi günü saat 15.30’da Kırıkhan İlçe Stadında oynayacağı Batman Petrolspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hakan Çimen nezaretinde tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Yeni sezon öncesinde Kırıkhan ilçesinde bir araya gelen Hancılar Taraftar Grubu, bugün oynanacak olan Batman PetrolsSpor karşılaşması öncesinde takımlarına tam destek verecekleri yönünde karar aldı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor da sezonun ilk maçında sahasında Bergama Belediyespor’u konuk edecek. Sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini kaydeden Teknik Direktör Mehmet Seçkin; “Sahamızda oynayacağımız bu maçtan mutlak galibiyet çıkarmak istiyoruz. Saat 15.30’da tüm Payasspor taraftarını stada davet ediyoruz” diyerek hem destek çağrısını yeniledi hem de galibiyet için desteğin şart olduğuna işaret etti. Temsilcilerimizin bugünkü programı şöyle olacak:

Kayseri Erciyesspor-Hatayspor

3 Eylül 2016 Cumartesi Saat: 16.00

Kayseri Atatürk Spor Komp. Yan Açık Saha

Levent Balcı, Emir Eray Eyisoy, Hakan Betaş

Kütahyaspor-Erzin Belediyespor

3 Eylül 2016 Cumartesi Saat: 16.30

Dumlupınar

Harun Toplar, Aydın Şengül, Ali Tuna

Kırıkhanspor-Batman Petrol Spor A.Ş.

3 Eylül 2016 Cumartesi Saat: 15.30

Kırıkhan İlçe

Sabit Selvi, Cem Özbay, Şefik Öner

Payasspor-Bergama Belediyespor

3 Eylül 2016 Cumartesi Saat: 15.30

Payas İlçe Stadı

Alpaslan Şen, Soner Akgün, Burak Cansız

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here