Vatan Partisinden Emniyet Mensuplarına Taziye Ziyareti

0
84

vatan-partisi20‘Güvenlik Güçlerinin Teröre Karşı Mücadelesinde Yanındayız’

Vatan Partisi İskenderun ilçe örgütü görev başındaki emniyet güçlerini ziyarete ederek karanfil verdi ve görevi başındaki polislere verdikleri şehitlerden ötürü başsağlığı dilediler.

Vatan Partisi Hatay İl sekreteri Sadık Karakaş, ilçe başkanı İbrahim Bedir ve ilçe yöneticileri sokakta görev yapan polislere karanfil vererek polislerin zor bir görev yaptıklarını belirttiler. Sadık Karakaş; “Her terör saldırısında polisimiz şehit vermekte, geride şehit aileleri kalmaktadır. Biz Vatan Partisi olarak, güvenlik güçlerimizin bu zor günlerde hep yanında olduk. Onların vatan savaşındaki kararlı tutumlarını alkışladık. Elbette biz sizlerin zor görev yaparken, milletimizin desteğine ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Onun için görev başında bulunan polislerimize başsağlığı dilemek için geldik. Vatan Partisi bütün güvenlik kuvvetlerinin bir teröre karşı bir vatan savaşı yürüttüğünün bilincindeyiz. Sizleri bu vatan savaşında kutlamak ve birlikte olduğumuzu belirtmek için sizleri ziyaret ediyoruz” diye konuştu.

vatan-partisi21

Görev başında ziyaret edilen polisler de memnuniyetlerini dile getirerek; “Görev başında bizi ziyaret etmeniz ve bize karanfil vermeniz bizi mutlu etti. Bizim elbette moral olarak desteğe ihtiyacımız var. Bu destekten ve ziyaretten ötürü Vatan Partisi yöneticilerine teşekkür ediyoruz” dediler.

Terörün herkesin ortak sorunu olduğunu vurgulayan İlçe Başkanı İbrahim Bedir; “Elbette şehit polislerimiz için üzülüyoruz. Teröre karşı direnmenin zorunlu olduğunu biliyoruz. Teröre karşı güvenlik güçlerimizin savaşması yetmez. Bu bütün milletin ortak bir sorunudur, onun için milletin desteğini alarak, terörü daha kolay bitirebiliriz. Her bombalı saldırıda askerimiz, polisimizin yanında sivil vatandaşlarda yaşamlarını yitirmektedir. Sınırlarımız güvenlik altına alınırsa, sınırlarımızdan terör örgütleri geçmez. Bu anlamda da terör belasından kurtuluruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here