Vatan Partisi Lideri Perinçek Hatay’a Geliyor

0
129

doğu perinçek1Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, bir dizi etkinlikler için 4 Eylül 2016 Pazar günü Hatay’a gelecek, İskenderun’da ve Defne’de bazı etkinliklere katılacak.

Genel Başkan Perinçek, Pazar günü ilk olarak saat 10.00’da sabah kahvaltısında İskenderun Belediyesi 5 No’lu sosyal tesislerinde halkla buluşacak. Perinçek, kahvaltı sonrası ise kitaplarını imzalayacak. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, saat 14.00’te ise İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşecek panele konuşmacı olarak katılacak. Akşam yemeği ise Harbiye Kule Restoranda olacak.

Perinçek’in gelişi hakkında bilgiler veren Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Av. Özkan Kutsal; “Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek, Hatay’daki etkinliklerde 15 Temmuz darbesi ve sonrası siyasi gelişmeler konusundaki partinin görüşlerini açıklayacaktır. Perinçek, Rusya-Türkiye ilişkilerinin düzelmesindeki Vatan Partisinin rolünü ve önemini halkımıza açıklayacaktır. Yine Türkiye-Suriye ilişkileri neden düzelmesi gerektiği konularında bilgileri kamuoyuna açıklayacaktır.

Terör Örgütleri; PKK-PYD-FETÖ-İŞID gibi örgütlerin arkasındaki ABD’yi ve nasıl kullandığının bilgisini halkımızla paylaşacaktır. Neden, Güçlü Ordu, Güçlü Türkiye şiarının Türkiye’nin geleceğini belirler, düşüncesinin maddi temellerini anlatacaktır. Panel ve yemeklerde katılanların sorunlarını dinleyecek, sorulara cevap verecektir. Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek’in katılacağı etkinliklere bütün halkımızı davet ediyoruz” dedi.

İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir ise Genel Başkanları Doğu Perinçek’i bir kez daha İskenderun’da ağırlayacaklarını belirterek; “Genel Başkanımız, Pazar günün İskenderun’da ‘Vatan Savaşından Milli Hükümete’ adlı panele katılacak ve katılımcıların sorularını yanıtlayacak. Herkesi etkinliklerimize bekliyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here