Vatan Partisi İl Sekreteri Emilhan Güçlü; “Hain Saldırıdan Korkmuyoruz”

0
119

vatan partisi açıklama6Vatan Partisi İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Ankara’daki patlama ile ilgili Havuzlu Çarşıda bir basın açıklaması ile terör saldırısını kanadı. Basın açıklamasını Vatan Partisi il sekreteri Emilhan Güçlü yaptı.

Temmuz ayından bu yana Türkiye’nin beş büyük terör saldırısının hedefi olduğunu ve saldırıların üçünün son beş ay içinde Ankara’da gerçekleştiğini hatırlatan Güçlü; “13 Mart 2016 Pazar günü yaşanan patlamada 37 canımız daha aramızdan ayrıldı. Yüzlerce yaralımız hastanelerde acılar içinde yatmaktadır. Hükümetin açıklamalarında, siyasi partilerin açıklamalarında ise terörün arkasındaki Amerika ve İsrail devletlerinin olduğunu belirten beyanlara rastlamıyoruz. Herkes bilmektedir ki, ister PKK, olsun, ister PYD olsun, ister İŞID olsun bunların arkasında bu iki devletin parmağı vardır.

vatan partisi açıklama7

Amerika AKP hükümetini anayasa yapmak için zorlamıştır. PKK ve PYD benim kara gücümdür saldırıları durdurun, demiştir. ABD; IŞID, PKK, PYD gibi terör örgütlerini Türkiye ve Suriye’nin bölünmesi için kullanmaktadır. Türkiye’ye ise uyumlu olmasını emretmektedir. Tayyip Erdoğan’a eski büyükelçileri aracılığıyla “ya istifa et, ya da Anayasa masasına otur” demektedir. Böylece terörün adresi ortaya çıkmış oluyor. Terörün adresi ABD ve yol haritası ise yapılacak anayasadır.

Piyonlarına, aletlerine değil, sana sesleniyoruz. Katil Amerika yenileceksin! Türk milleti kararlılığını gösterecektir. Bölücü terör örgütünü ve tüm savunucularını kazdığınız hendeklere gömüyoruz. Başkentimiz Ankara’daki 3. katliam kayda geçmiştir. Ankara’da yapılan terör saldırısının faillerinden hesap sorulacaktır” şeklinde konuştu.

Basın açıklamasında ‘Katil Amerika’ ve ‘Senden korkmuyoruz’ sloganları atıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here