“Vatan Partisi Bütün Gücü ile Türkiye’yi Birleştiriyor”

0
84

Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, Herkesi Partilerinin 11 Mart’taki Genel Kurultaya Davet Etti…

Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, partilerinin 10. Genel Kurultayının önümüzdeki hafta sonu Ankara’da yapılacağını duyurdu.

Arena spor salonunda 11 Mart 2017 Cumartesi günü Saat: 10.00’da gerçekleştirilecek olan Genel Kurultay için ilimizden de araç kaldırılacağını açıklayan Yıldırım; “Vatan Savaşından Milli Hükümete kurultayımıza, Hatay halkını davet ediyoruz. Kurultayımıza Hatay’dan arabalar tutulmuştur. Arabalarımız, Samandağ’da, 10 Mart 2017 Cuma günü saat: 22.00’da Vatan Partisi Samandağ ilçe binası önünden. Antakya’da, 10 Mart 2017 Cuma günü saat: 23.00’da Doğuş okulları önünden. İskenderun’da 10 Mart 2017 Cuma günü Saat: 24.00’da Vatan Partisi İskenderun ilçe binası önünden kalkacaktır. İletişim Telefonları: 0553 84 301 13- 0535 923 39 28. Ankara’daki kurultayımıza katılmak isteyen yurttaşlarımızı bizlerle iletişim kurmaya çağırıyoruz” diye konuştu.

Türk Milletin ‘Birleşen ve Üreten Türkiye’yi kurmak için yetki istediklerini vurgulayan Yıldırım; “Vatan Partisi 10.kurultayı toplanıyor. Türkiye çözüm dönemine giriyor. Artık yabancılara boyun eğen hükümet olamaz! Artık ülkemizi borç batağına batıranlar hükümet olamaz! Vatan Savaşından Milli Hükümete gidiyoruz.

Vatan Partisinin görev günleri gelmiştir. Türk milletinden yetki istiyoruz. Milletimizin büyük gücüne güveniyoruz. Birleşen ve üreten Türkiye’yi kuracağız. Hatay’ın öncülerini, milliyetçilerini, devrimcilerini ve halkçılarını Vatan Partisi’ne katılmaya bekliyoruz.

Vatan Partisi bütün gücü ile Türkiye’yi birleştiriyor. Sende Vatan Partisi saflarında yerini al. Bayrağını al ve Ankara’ya gel, kurultaya vatan sevgini ve emeğini kat. Kurultayın coşkusunu Hatay halkı ile paylaşmak istiyoruz. Vatan Partisi senin partindir” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here