Üniversite Öğrencisi Muhsine Nurdan Onur Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
211

üniversiteli öğrenciİskenderun’dan Samsun’a büyük hayallerle giden üniversite öğrencisi baba evine tabut içerisinde döndü. Samsun’un Atakum İlçesi’nde yolcu otobüsünün çarpması sonucu yaşamını yitiren üniversite öğrencisi 25 yaşındaki Muhsine Nurdan Onur’un cenazesi memleketi İskenderun’da son yolculuğuna uğurlandı.

On Dokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü öğrencisi olan Muhsine Nurdan Onur, karşıdan karşıya geçmek isterken 28 yaşındaki T.Y. yönetimindeki 55 NF 555 plakalı yolcu otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti. Genç kızın cenazesi memleketi İskenderun’un Numune Mahallesi’ndeki dedesinin evine getirildi. Öğretmen anne Nazmiye Yılmaz, tek evladı olan kızı için ellerini açarak “Ben anasıyım. Elimden aldılar kızımı” diyerek gözyaşı döktü. Bu sırada fenalaşan anne Yılmaz yere yığılınca yakınları tarafından kolundan tutularak tekrar ayağa kaldırdı. Muhsine’nin cenazesi daha sonra mahalledeki Nuri Üysen Camii’ne götürüldü. İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu ile öğretmenlerin de katıldığı Cenaze Namazı’nın ardından omuzlara alınan Muhsine Nurdan Onur’un tabutu cenaze aracına kondu.

Genç yaşında kazaya kurban giden genç kızın cenazesi Payas İlçesi Asri Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here