Turuncu-Mavililer Kuvvet Yüklüyor!

0
44

Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyor. Bolu kampında futbolcularımız, kuvvet antrenmanı ve dayanıklılık testi ile lig maçlarına hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Takımımız, Teknik Direktör Bülent Yenihayat önderliğinde gerçekleştirdiği kuvvet antrenmanı gerçekleştirdi, kuvvet antrenmanının ardından Turuncu-mavili futbolcular 2 grup halinde 30-15 IFT dayanıklılık testine tabi tutuldu. Kalecilerimizin de ayrı olarak girdiği testlerde takım oyuncularının fiziki gücü ve dayanıklılıkları ölçüldü.

Oldukça verimli ve neşeli geçen Bolu kampı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Turuncu-Mavili futbolcular, bu yıl mücadele edecekleri 2. Ligde iz bırakmak ve şampiyonluğa yürümek adına sezon öncesi kampta ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalııştıklarını belirttiler.

Gol Kralı Yasin Sözleşme İmzaladı

Öte yandan Turuncu-Mavili Kulübümüz, 1461 Trabzon FK’dan forvet oyuncusu Yasin Abdioğlu ile de 2 yıllığına anlaşma sağladı. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz, 1461 Trabzon FK’dan forvet oyuncusu Yasin Abdioğlu ile de 2 yıllığına anlaşma sağlamıştır. 2021-2022 sezonunda 2. Lig’de gol krallığı yaşayan oyuncumuza İskenderunspor forması altında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here