Turunçgil Festivali İlk Kez Kutlanacak

0
75

“1. Dörtyol Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali” Komite Üyeleri, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Civelek, konuklarıyla bir süre sohbet etti.

Makamda gerçekleşen ziyarette, komite üyeleri Dörtyol İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Sait Uyar, Dörtyol Belediyesi Veteriner Hekimi Tansel Demirel, Dörtyol Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Bestami Arslan, Dörtyol Turunçgiller Üreticileri Birliği Başkan Yardımcısı Celal Türker ve Dörtyol Turunçgilleri Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Çömüt, Başkan Civelek’e, ilk kez düzenlenecek olan “1. Dörtyol Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali” ile ilgili bilgiler verdiler.

Belediye Başkanı Civelek, komite üyelerine çalışmalarında başarı temennisinde bulunurken, 1. Dörtyol Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali’nin 19 Aralık tarihinde, milli mücadelede Dörtyol’da ilk kurşunun sıkıldığı günün yıldönümüyle birlikte kutlanacağı belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here