Turizmcilerden Başkan Dingil’e Ziyaret

0
379

bld-ziyaret8Hatay Birlik Vakfı İskenderun Temsilcisi Erdem Ünlü Çetinkaya, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB), Hatay Bölge 2 Başkanı Hüsamettin Ay ve Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Bölgede turizmin gelişmesi adına yapılabileceklerin konuşulduğu ziyarette ilk olarak söz alan Hatay Birlik Vakfı İskenderun temsilcisi Erdem Ünlü Çetinkaya, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ankara’da Hatay Günlerine yapmış olduğu destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederek bir plaket sundu.

bld-ziyaret9

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği, Hatay Bölge 2 Başkanı Hüsamettin Ay da, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Turizm sektörünün ciddi sıkıntılar yaşadığını ifade eden Ay, bölgede turizmin gelişmesi için çaba sarf ettiklerini kaydederek, bu bağlamda her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü konuklarına teşekkür eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay’ın ve İskenderun’un tanıtılması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Hatay Günlerinin kentin tanıtılması adına çok önemli bir organizasyon olduğunu kaydeden Başkan Dingil, her platformda bölgemizin güzelliklerini anlatma, tanıtmaya devam edeceklerini vurguladı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here