TÜMSİAD’dan Rektör Güder’e Ziyaret

0
112

mkü-tümsiadTüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Hatay Şube Başkanı Avukat Hasan Ertürk, yöneticilerle birlikte Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’i makamında ziyaret etti. TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Av. Hasan Ertürk, Rektör Güder’e, derneğin faaliyetleri ve kuruluş amacı hakkında bilgiler aktardı.

TÜMSİAD’ın 2005 yılında kurulduğunu etkin ve aktif bir yapıya sahip olduğunu kaydeden Başkan Ertürk, Hatay Şubenin 54. Şube olarak Ocak 2013`de Hatay Bölgesinde hizmete girdiğini, TÜMSİAD’ın yurtiçi ve yurtdışında eğitim, etkinlik ve projeler ile ülke ekonomisine katkı sağladığını vurguladı. TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Hasan Ertürk, Hatay Şubesinin de bu doğrultuda Hatay’da hizmet veren işletme ve kobilere katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Konuşmasında bölgeye katkı sağlamak için işbirliği ile kalıcı projelere imza atmanın önemine dikkat çeken Ertürk, bu anlamda Üniversite hocalarının fikirlerinden faydalanmak istediklerini TÜMSİAD Hatay Şubesi olarak bu konuda çalışmalar yaptıklarını belirtti.

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite olarak Hatay’a katkı sağlayacak projelerde işbirliği içinde olup destek sağlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here