Tufan; “Sizlere Güvenimizi Yitirmedik”

0
164

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payasspor, Cumartesi günü Payas İlçe Stadında oynayacağı Cizrespor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Murat Bölükbaşı nezaretinde sürdürüyor. Hazırlıklarını sürdüren Mavi-Beyazlı ekibin antrenmanını izleyen Kulüp Başkanı Osman Tufan, Başkan Yardımcıları Bekir Tufan ile Recep Yener ve Osman Oğuzhan Çolak, antrenmanından sonra futbolcularla bir de toplantı yaptılar.

Toplantıda konuşan Başkan Tufan, Teknik Direktör Bölükbaşı ile yola devam edeceklerini ancak bazı önlemler aldıklarını kaydederek; “Yönetim Kurulu olarak yaptığımız toplantıda aldığımız karar doğrultusunda daha önce olduğu gibi bundan sonra da Teknik Direktörümüz Murat Bölükbaşı’nın yanındayız ve desteklemeye devam edeceğiz. Bizler hocamıza güveniyoruz ve dışarıda yapılan dedikodulara fırsat vermeyeceğiz” dedi.

Kulüp Başkanı Osman Tufan, Başkan Yardımcıları Bekir Tufan ile Recep Yener ve Osman Oğuzhan Çolak, antrenmanından sonra futbolcularla bir de toplantı yaptılar.

Son zamanlarda alınan başarısız sonuçların ardından birtakım önlemler almak zorunda kaldıklarını da belirten Tufan; “Bizler tüm imkânlarımızı seferber etmiş bulunuyoruz, ancak bir takım önlemler de aldık. Biz hiç futbolcumuz ile yollarımızı ayırmak istemiyoruz. Helalleşmek isteyen var ise helalleşmeye hazırız. Sizlere verdiğimiz ücretler alnınızın akı gibi helal olsun. Artık geçmişi unutup geleceğin hesaplarını yapmamız gerekir. Bundan sonra daha fazla çalışıp, takımımızı önce düzlüğe ardından da puan cetvelinin yukarısına doğra çıkartmanızı bekliyoruz. Bizler inancımızı yitirmedik, sizlerde yitirmeyiniz” diye konuştu.

Devre Arasında Takıma Takviye Yapacağız

Payasspor Kulüp Başkanı Osman Tufan, devre arasında futbolcu takviyesi yapacaklarını da belirterek; “Transfer komitesi ve teknik heyetimizin vereceği raporlar doğrultusunda devre arasında 5-6 futbolcuyu renklerimize bağlamayı arzuluyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı başlattık” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here