Tufan; “Daha Fazla Desteğe İhtiyacımız Var

0
92

körfez iskenderunspor (36)Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanından Taraftara Uyarı

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor’un 64. dakikada Oğuzhan Öztürk’ün attığı güzel golle zorlu Batman deplasmanından galibiyetle dönmesi Hatay bölgesinde sevinçle karşılandı.

Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Bekir Tufan, alınan galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, sevinçli olduklarını ancak daha fazla desteğe ihtiyaçları olduğuna değindi. Tufan; “Zor günler geçirdiğimiz şu günlerde kendi sahamızdaki Çine Madranspor maçının ardından Batman deplasmanından da alınan galibiyet bizleri olduğu gibi camiamızı da sevindirmiştir. Elde ettikleri galibiyetten dolayı Teknik Direktör Semih Tokatlı, yardımcıları ve tüm futbolcularımızı kutluyoruz.

Batman Petrolspor karşılaşmasını bir an evvel unutmak istiyoruz. Artık zorlu haftalara giriyoruz. İkisi kendi sahamızda, diğerleri de deplasmanda olmak üzere 4 karşılaşmamız kaldı. Kalan bu karşılaşmalarda puan kaybına tahammülümüz yoktur. Körfez İskenderunspor’un ligde kalması için taraftarlarımızın daha da fazla desteğine ihtiyacımız var” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here