TÜED’den Yaran’a Hayırlı Olsun Ziyareti

0
54

akp-tüed ziyaretTürkiye Emekliler Derneği  (TÜED) İskenderun Şubesi yöneticileri Şube Başkanı Mustafa Uyan başkanlığında, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarete Başkan Uyan ile birlikte, TÜED İskenderun Şube yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.

Ziyarette konuşan TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan; “İbrahim Yaran beyde derneğimizin bir üyesidir ve derneğimize çeşitli katkıları olmuştur. Kendisini yeni görevi için kutlamak ve başarı dilemek üzere buradayız. Emeklilerimizin sorunlarını bundan böyle bölge vekillerimiz haricinde kendisine de ileteceğiz ve çözümler için kendisinden yardım rica edeceğiz. Emeklinin halinden en iyi emekli anlayacağı için Sayın Yaran bizi daha iyi anlayacaktır. Kendisini her daim yanımızda göreceğimize inanıyor, kendisine ve yönetimindeki arkadaşlarına başarılar diliyoruz” dedi.

Başkan Uyan’dan  sonra söz alan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran ise; “Öncelikle nazik ziyaretinize teşekkür ediyorum. Ak Parti olarak olabildiğince sivil toplum örgütleriyle istişare halindeyiz. Hükümetimiz, emeklilerin sıkıntı ve sorunlarıyla yakından ilgili. Ben de bundan sonrası için sorunlarınızın çözümüne yardımcı olmaya çalışacağım. Bir toplumda emeklilere ve yaşlılara mutlaka hak ettikleri değer verilmelidir. Onların refah ve mutluluğu toplumun genel mutluluğu olur” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here